45 דקות
קל
6-8 סועדים
שפית, מתכונאית ויוצרת מובילה בתחום הלייף סטייל. חיה ונושמת את סביבת המטבח, את ריחות הבישולים ואת האהבה לאוכל ולאירוח, וכבר בתור ילדה נהגה להציץ לסירים המהבילים ולהפנים את שילובי הטעמים והטכניקות המהווים את הבסיס לבישול איכותי.
טיפ חשוב: את מה שנותר במסננת מתערובת העגבניות לא לזרוק!
שמרו בקופסא במקרר זה מושלם כמטבל לצד נאצוס ועוד יותר היסטרי זה כממרח על צנים ובכלל אם תוסיפו מעל גם מוצרלה אתם בשיא!
תהנו ❤️