35 דקות
קל
8-10 סועדים
שפית, מתכונאית ויוצרת מובילה בתחום הלייף סטייל. חיה ונושמת את סביבת המטבח, את ריחות הבישולים ואת האהבה לאוכל ולאירוח, וכבר בתור ילדה נהגה להציץ לסירים המהבילים ולהפנים את שילובי הטעמים והטכניקות המהווים את הבסיס לבישול איכותי.
לקירמול:
להגשה:
1. פורסים את החציל לפרוסות בעובי של כאצבע ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה .
2. מזלפים בנדיבות שמן זית על גבי פרוסות החציל , ממליחים ומפלפלים, מפזרים את עליי הזעתר , מזלפים דבש ומעט פיסטוקים גרוסים .
3. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות על מצב טורבו למשך 20-25 דקות ( עד קבלת צבע זהוב /שחום וקבלת שכבה מקורמלת מעל )
4. מערבבים בקערה נפרדת גבינת לאבנה , תבלין זעתר ושמן זית , מערבבים היטב את מעבירים אל צלחת הגשה .
5. מניחים על גבי גבינת הלאבנה שבצלחת את פרוסות החציל המקורמלות , ממליחים ומפלפלים שוב , מזלפים מעט שמן זית, דבש ,מפזרים בנדיבות פיסטוק גרוס ולסיום גרידת לימון עם מגישים .
תהנו ❤️