מתכונים חדשים בכל שבוע🤩

אודות גלי

נעים מאוד, אני גלי בן שמעון וסיפור האהבה שלי למטבח התחיל כבר מגיל 4. גדלתי בין סירים, אטריות תלויות בסלון וקרפיונים שוחים באמבטיה אצל סבתא שלי באביקה אהובתי הנצחית ז״ל. שם באמת הכל קרה, הלמידה, הטכניקה, הטעמים, המרקמים ובכלל ההבנה בבישול ומשמעותו בחיים שלי. ככה למדתי להגיש אהבה בצלחת!

בזמן שבישלה לנו מטעמים, באביקה סבתי האהובה הייתה יושבת איתי שעות, מסבירה לי ונותנת לי לנסות לבשל יחד איתה (ואף פעם לא התלוננה שאני חופרת לה). 

במקביל גם אבא שלי הטוב באדם ז״ל היה השף בבית, הוא היה מכין ארוחות להתעלף והידע שלו במאפים היה שובר שיאים!!!  (טוב נו זו לא חוכמה, למשפחה הייתה מאפיית בורקסים מדוברת ביפו).

במשך השנים כבר פיתחתי את זה למקצוע, עברתי קורסים, השתלמויות וסדנאות בחו"ל בהם למדתי טכניקות ייחודיות (אני לא טיפוס של מסגרות לטווח ארוך).

נכנסתי עמוק לעולם הקולינריה והשתתפתי בתוכנית ריאליטי בתחום האוכל ובגדול הלמידה שלי עדיין לא הסתיימה וכנראה גם שלא תסתיים אף פעם!

שום מורה או מרצה לא יכול ללמד את מה שהזמן והחיים מלמדים, אוכל זו תשוקה ואהבה שלא נגמרת ובכל יום מנסים ומתנסים במשהו חדש.

כנראה זה גנים?! משהו מולד?! אי אפשר לדעת…

בעצם למי אכפת העיקר שתעשו ותתעסקו במה שאתם אוהבים!

שלכם, גלי.

נעים מאוד, אני גלי בן שמעון וסיפור האהבה שלי למטבח התחיל כבר מגיל 4. גדלתי בין סירים, אטריות תלויות בסלון וקרפיונים שוחים באמבטיה אצל סבתא שלי באביקה אהובתי הנצחית ז״ל. שם באמת הכל קרה, הלמידה, הטכניקה, הטעמים, המרקמים ובכלל ההבנה בבישול ומשמעותו בחיים שלי. ככה למדתי להגיש אהבה בצלחת!

בזמן שבישלה לנו מטעמים, באביקה סבתי האהובה הייתה יושבת איתי שעות, מסבירה לי ונותנת לי לנסות לבשל יחד איתה (ואף פעם לא התלוננה שאני חופרת לה). 

במקביל גם אבא שלי הטוב באדם ז״ל היה השף בבית, הוא היה מכין ארוחות להתעלף והידע שלו במאפים היה שובר שיאים!!!  (טוב נו זו לא חוכמה, למשפחה הייתה מאפיית בורקסים מדוברת ביפו).

במשך השנים כבר פיתחתי את זה למקצוע, עברתי קורסים, השתלמויות וסדנאות בחו"ל בהם למדתי טכניקות ייחודיות (אני לא טיפוס של מסגרות לטווח ארוך).

נכנסתי עמוק לעולם הקולינריה והשתתפתי בתוכנית ריאליטי בתחום האוכל ובגדול הלמידה שלי עדיין לא הסתיימה וכנראה גם שלא תסתיים אף פעם!

שום מורה או מרצה לא יכול ללמד את מה שהזמן והחיים מלמדים, אוכל זו תשוקה ואהבה שלא נגמרת ובכל יום מנסים ומתנסים במשהו חדש.

כנראה זה גנים?! משהו מולד?! אי אפשר לדעת…

בעצם למי אכפת העיקר שתעשו ותתעסקו במה שאתם אוהבים!

שלכם, גלי.