מתכונים חדשים בכל שבוע🤩

סלט תרד טורקי מרענן 

זמן כולל

זמן הכנה

דרגת קושי

כמות/מנות

סלט תרד טורקי מרענן 🇹🇷
לאחרונה יוצא לי להיתקל די הרבה
בתרד הטורקי המשגע הזה ,
עכשיו לפני שתשאלו מה ההבדל
בין התרד הזה לתרד הניו זילנדי שכולם
כבר מכירים אני אפרט ואסביר בכמה
מילים שההבדל הבולט הוא קודם כל
בניראות, התרד הטורקי לעומת הניו זילנדי
בעל עלים גדולים יותר ואם נכנס קצת לפרטים אז התרד הטורקי הוא ללא ספק התרד הבלאדי המקורי ,הוא בעל טעם עדין ומשגע בשונה מהתרד הניו זילנדי שיש לו טעם קצת מר ולכן נהוג לחלוט אותו טרם השימוש ,לעומת זאת את התרד הטורקי אין צורך לחלוט או להקפיץ לכן הוא הכי קלאסי להכנת סלט חי ומרענן .
עכשיו תודו כשאתם קונים תרד נכון שהוא לצורך הכנת מלית בשילוב גבינות בעבור איזה מאפה ?!
אז תרשו לחדש ולרענן לכם שאפשר ורצוי
להכין ממנו סלט משגע בתנאי שקניתם את הטורקי !
מה צריך :
1 קופסאת עלי תרד טורקי
6-7 בצלים ירוקים
תיבול :
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית סומאק
1 כפית צ׳ילי גרוס
1/2 לימון סחוט
1/4 כוס שמן זית
להגשה :
בורסקטה מוברשת בשמן זית ״שרופה על הגז״
הכנה –
טרם הכנת הסלט חשוב מאוד לשטוף היטב
את עליי התרד ולייבשם ,לאחר שעליי התרד
התייבשו מניחים מספר עלים אחד על גביי השני,
מגלגלים אותם לאורכם וחותכים אותם לרוחבם
בצורה גסה (אין צורך לקצוץ דק) ,
לאחר מכן קוצצים גס גם את הבצלים הירוקים
ומעבירים לקערה, מתבלים במלח ,פלפל ,
סומאק וצ׳ילי גרוס ,מזלפים את מיץ הלימון
ואת שמן הזית ומערבבים היטב למשך מספר
דקות על מנת להוריד מעט את נפח העלים ,
מנחים ברוסקטות שנשרפו קצת על הגז בצד ומגישים .
תהנו ❤️

 

מצרכים:

אופן ההכנה:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך