gali_ben_shimon@

43.6K Followers

חומוס ביתי בדקה וחצי

זמן הכנה

דרגת קושי

כמות/מנות

גלי בן שמעון

שפית, מתכונאית ויוצרת מובילה בתחום הלייף סטייל. חיה ונושמת את סביבת המטבח, את ריחות הבישולים ואת האהבה לאוכל ולאירוח, וכבר בתור ילדה נהגה להציץ לסירים המהבילים ולהפנים את שילובי הטעמים והטכניקות המהווים את  הבסיס לבישול איכותי. 

רק תוכן מעניין, מבצעים
ומוצרים חדשים אצלך במייל

המתכונים/הנושאים הכי חמים:

Follow Me on

Instagram

gali_ben_shimon@

43.6K Followers

קטגוריות מתכונים

חומוס של בית בדקה וחצי 💫 מי לא אוהב חומוס ?! ומי לא היה רוצה לנגב חומוס ככה בסבבה שלו מול הטלוויזה בבית?! אבל חומוס עם טעם אורגינל כזה לא התעשייתי הזה שהתרגלנו אליו! אז אם אתם בעניין כמוני ואם בא לכם לפנק את עצמכם ואת האהובים שלכם קצת במיוחד בתקופה הזו שאין לנו מסעדות אז תקומו מהספה ואל תתעצלו… זה לוקח בדיוק דקה וחצי להכין את החומוס המטריף הזה.

מצרכים:

  • 1 קופסאת שימורי גרגירי חומוס
  • 1/4 כוס טחינה גולמית
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 לימון סחוט
  • 3-4 שיני שום
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

מסננים ושוטפים היטב את גרגירי החומוס ומערבים למעבד מזון, טוחנים 2-3 דק׳ עוצרים, מנקים מעט את הדפנות ומוסיפים את שאר המרכיבים, ממשיכים לעבד הכל עד שמתקבל מרקם חלק וזהו כאן נגמר הסיפור, קשטו קצת עם כמה גרגירי חומוס שלמים קצת פטרוזיליה ושמן זית ותהנו❤️ (מומלץ להכין פיתות פטנט בטוסטר שיהיה לכם עם מה לנגב 😉)

מצרכים:

אופן ההכנה:

שתפו/הדפיסו:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך

גספצ׳ו עגבניות וצ׳ילי מרענן

תקשיבו לי שזהו ה.. מתכון שאתם הכי צריכים ורוצים עכשיו במיוחד כשהקיץ בשיאו וכל מה שבא לכם עכשיו זה רק איזה משהו קר, מרענן שיצנן לנו את הצורה ולא אל תיפלו לי לסיפורי הסבתות שנוהגות לומר ״שמרק חם בקיץ זה בריא וטוב״, תסמכו עליי שעם השנים הבנתי וקלטתי שזה פאלש אחד גדול כי בתאכלס חוץ מלהזיע ברמות של כמו אחריי ריצת מרתון ואולי לשרוף ככה איזה קלוריה וחצי אין בזה שום עניין לציבור ובטח שגם שום תועלת לכן.. מרק עגבניות קר, קליל ומרענן במרקם קטיפתי בכל טעמים מקפיצים זה בול מה שאתם צריכים עכשיו אז… שלא יעבדו עליכם 😉
עלי גפן ממולאים גלי בן שמעון

עלי גפן צימחוניים שאין כמותם

שומעים, מודה שאין יותר מעצבן מלהכין עליי גפן! אבלל אין יותר טעים מלאכול עלי גפן. העבודה שווה כל ביס. סבתי היקרה ז״ל הייתה מכינה אותם עם בשר, אני הפעם הכנתי אותם בקטע צמחוני מחרפן. ושלא תטעו כל השרוף הזה, זה במכוון! אצלנו רבים על החלקים השרופים האלה.. אם אתם פחות בקטע של שרוף – פחות זמן על הגז.

סורבה אבטיח מרענן ומושלם בחמש דקות

מצאתי מומנט סופר מושלם כדי לחלוק אתכם את המתכון לסורבה האבטיח המושלם שלי, כשכל הרשתות עמוסות עכשיו במתכונים להכנת גלידה בבית הגיע הזמן שמישהי (אני לצורך העניין) תרים ת׳כפפה או יותר נכון את הכף 😉 ותחלוק אתכם את ה..מתכון שהולך לרענן לכם את החיים בחמש דקות עבודה בלבד!!!

קרוסטיני תאנים וקרם פרש היסטרי

״תקלילו״ זו המילה המתאימה ביותר למנה הקייצית המטריפה הזו של הלחם הקלוי עם גבינת הקרם פרש והתאנים המזוגגות ,פשוט אין יותר מגניב ,טעים ומרענן ממנה ומה גם ששווה לנצל כל רגע נתון שהתאנים עדיין כאן כי אוטוטו כבר נתחיל להתגעגע אליהן ,אז ניצלתי את הרגע כמו שאומרים והריי לכם מנה מושלמת לארוח או סתם אם בא לכם לפנק או להתפנק !