© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
דף הבית » סופריטו פרגיות ובייבי תפוחי אדמה
50 דקות
30 דקות
קל
4-5 סועדים
לרוטב:
1. מחממים שמן ניטרלי בגובה חצי עמוק בסיר (לא סיר בישול הסופריטו) ומטגנים את חצאי בייבי תפוחי האדמה ,מעבירים את בייבי תפוחי האדמה המטוגנים לצלחת עם נייר סופג,מניחים בצד ובאותו הסיר ממשיכים ומטגנים את הבצל עד שהופך למעט שקוף, מעט צרוב ומניחים בצד.
2 . מזלפים את שמן הזית אל סיר רחב ושטוח, מחממים מעט ומכניסים את נתחי הפרגית.
3. מטגנים וצורבים היטב את נתחי הפרגיות מכל הצדדים עד השמחמה טובה.
4. מוסיפים אל הפרגיות הצרובות היטב שבסיר את התבלינים, מערבבים קלות,מוסיפים את הבצל המטוגן מערבבים שוב ואז מוסיפים את חצאי בייבי תפוחי האדמה המטוגנים מעל הכל.
5. יוצקים את המים החמים אל הסיר ,מכסים את הסיר חלקית במכסה ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה.
6. מורידים את גובה הלהבה לאחר הרתיחה וממשיכים בישול של עוד כ- 25-30 דקות, עד שחצי מהנוזלים מצטמצמים ומגישים.
תהנו ❤️
© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון