מתכונים חדשים בכל שבוע🤩
סיגר גבינות

סיגר גבינות וזעתר היסטרי

אין ספור פעמים אמרתי וציינתי וחזרתי שאין כמו העוגות של פעם , אין זה פשוט לא יעזור העוגות של פעם תמיד מנצחות ואם אפשר להוסיף שידרוגון קטנטן עם טאצ׳ עכשיו מה טוב זה פשוט ללכת על כל הקופה! תראו כמה יפה ותהיו בטוחים שגם טעימה רולדת השוקולד הזו, והקטע שקרם השוקולד המשולם שלה כאן הוא משני מרכיבים בלבד, כן כן קראתם נכון, שני מרכיבים ובלי הקצפה, בלי מיקסר ובלי בלאגן, אז מוכנים לרולדת השוקולד הכי טעימה שיש?!

זמן כולל

20 דקות

זמן הכנה

15 דקות

דרגת קושי

קל

כמות/מנות

4 סיגרים אישיים

מצרכים:

  • 200 גר׳ גבינה בולגרית מפוררת
  • 1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
  • 3 כפות כדורי מוצרלה בייבי
  • 6 כפות שמן זית
  • 4 עלי סיגר (מרובעים עדיף)
  • שמן נטרלי לטיגון

להגשה:

  • 1 גביע יוגורט
  • 2 כפיות זעתר
סיגר גבינות

אופן ההכנה:

1. מערבבים יחד בקערה קטנה את הגבינות ושמן הזית עד קבלת תערובת אחידה.

2. פורסים את עלה הסיגר על משטח העבודה ומניחים בקצהו במרכז 3 כפות גדושות מתערובת הגבינות.

3. מקפלים ראשית את דפנות עלה הסיגר לכל האורך ועל מלית הגבינות.

4. מגלגלים את עלה הסיגר מקצהו אחד לקצהו השני תוך כדי הידוק.

5. מחממים שמן במחבת (חצי עמוק) ומטגנים את סיגר הגבינות במשך מספר דקות עד קבלת צבע זהוב עמוק.

6. מעבירים את הסיגרים אל רשת טיגון על מנת שיגרו את יתרת השמן למשך דקה.

7. מעבירים את הסיגרים אל צלחת הגשה, מזלפים מעט יוגורט ומפזרים מעט זעתר.

8. בצלוחית קטנה מערבבים יחד את יתרת היוגורט ואת שתי כפיות הזעתר ומגישים לצד הסיגרים כמתבל.

תהנו ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך