© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
דף הבית » סיגר גבינות וזעתר היסטרי
20 דקות
15 דקות
קל
4 סיגרים אישיים
להגשה:
1. מערבבים יחד בקערה קטנה את הגבינות ושמן הזית עד קבלת תערובת אחידה.
2. פורסים את עלה הסיגר על משטח העבודה ומניחים בקצהו במרכז 3 כפות גדושות מתערובת הגבינות.
3. מקפלים ראשית את דפנות עלה הסיגר לכל האורך ועל מלית הגבינות.
4. מגלגלים את עלה הסיגר מקצהו אחד לקצהו השני תוך כדי הידוק.
5. מחממים שמן במחבת (חצי עמוק) ומטגנים את סיגר הגבינות במשך מספר דקות עד קבלת צבע זהוב עמוק.
6. מעבירים את הסיגרים אל רשת טיגון על מנת שיגרו את יתרת השמן למשך דקה.
7. מעבירים את הסיגרים אל צלחת הגשה, מזלפים מעט יוגורט ומפזרים מעט זעתר.
8. בצלוחית קטנה מערבבים יחד את יתרת היוגורט ואת שתי כפיות הזעתר ומגישים לצד הסיגרים כמתבל.
תהנו ❤️
© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון