מתכונים חדשים בכל שבוע🤩
עוגיות רבילוי שוקולד גלי בן שמעון

עוגיות רבילוי שוקולד נדירות

אני פשוט אוהבת ומאוהבת באילתורים במטבח ובמיוחד מהסוג הזה שלא יודעים מה מה הולך לצאת ופשוט זורמים ,בדיוק כמו שקרה לי כאן עם עוגיות הרביולי שוקולד הנדירות האלה שהמצאתי, אז.. נשארו לי עיגולי בצק קרוצים מבצק המסאפן (ברור לכם הריי שאני לא אזרוק אותם לפח) וחשבתי לעצמי מה יכול לבוא טוב עם בצק דק דק בעל צורה עגולה? אז בום נפל האסימון והריי לכם התוצאה שהתקבלה ,עוגייה נדירה שמתפצחת לה בפה בצורת רבילוי עם מלית שוקולד והמון המון אבקת סוכר!

זמן כולל

30 דקות

זמן הכנה

15 דקות

דרגת קושי

קל

כמות/מנות

20-30 עוגיות

מצרכים:

בצק עוגיות מסאפן (מתכון לבצק באתר)
ממרח שוקולד (אני השתמשתי בפרווה)
אבקת סוכר

עוגיות רבילוי שוקולד גלי בן שמעון

אופן ההכנה:

1. מרדדים את בצק העוגיות על משטח עבודה מקומח קלות לעובי של כדף נייר.
2. קורצים עיגולים בקוטר 95-100, מניחים טלולית ממרח שוקולד במרכזו של כל עיגול בצק וסוגרים כל עיגול בצק לחצי.
3. מהדקים בחוזקה בעזרת מזלג את קצוות הבצק זו לזו ומעבירים את העוגיות אל תבנית מרופדת בנייר אפייה.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות על מצב טורבו למשך 10-15 דקות.
5. מוציאים את העוגיות מן התנור ,מניחים להן להצטנן מעט ובוזקים המון המון אבקת סוכר.
תהנו ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך