© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
דף הבית » עוגיות רבילוי שוקולד נדירות
30 דקות
15 דקות
קל
20-30 עוגיות
בצק עוגיות מסאפן (מתכון לבצק באתר)
ממרח שוקולד (אני השתמשתי בפרווה)
אבקת סוכר
1. מרדדים את בצק העוגיות על משטח עבודה מקומח קלות לעובי של כדף נייר.
2. קורצים עיגולים בקוטר 95-100, מניחים טלולית ממרח שוקולד במרכזו של כל עיגול בצק וסוגרים כל עיגול בצק לחצי.
3. מהדקים בחוזקה בעזרת מזלג את קצוות הבצק זו לזו ומעבירים את העוגיות אל תבנית מרופדת בנייר אפייה.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות על מצב טורבו למשך 10-15 דקות.
5. מוציאים את העוגיות מן התנור ,מניחים להן להצטנן מעט ובוזקים המון המון אבקת סוכר.
תהנו ❤️
© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון