מתכונים חדשים בכל שבוע🤩

זמן כולל

זמן הכנה

דרגת קושי

כמות/מנות

 

צ׳יפס חיוכים 😁

טוב טוב טובבב… לפני שתתחילו

ותגידו יאווו מכירים ,כבר ראינו ,

כבר עשינו ,כבר כל הרשתות טחנו

את טרנד הצ’יפס הזה אז תנשמו

עמוק כי מסתבר שלא כל העולם ואשתו

עדיין מכיר והכין אותו כי קיבלתי כמה בקשות

והודעות על מתכון לצ׳יפס החרוש הזה

וכעובדת נאמנה שלכם נראה לכם שלא

אתקתק לכם מתכון ?! אז ברור שכן

ות׳אמת לא אכפת לי שהצ׳יפס הזה חרוש

כי הוא מה זה טעים וזה ממש בגדר פשע

למי שלא מכיר ולא הכין עד היום !!!

אז 3 מרכיבים בלבד ויש לכם את זה .

מה צריך :

2 תפוחי אדמה גדולים מבושלים לגמריי

2 כפות גדושות קורנפלור

1 כף תבלין ללחם שום

•שמן לטיגון

•נייר אפייה

הכנה –

לאחר שתפוחי האדמה בושלו לגמריי מועכים

אותם בקערה עד קבלת מרקם של פירה חלק,

לאחר מכן מחכים שתפוחי האדמה יצטננו מעט

ומוסיפים אליהם את הקורנפלור ואת תבלין

ללחם השום , מערבבים היטב לאיחוד ממש

עד קבלת גוש בצקי ומניחים על נייר אפייה ,

ומעל נייר אפייה נוסף ,בעזרת מערוך מרדדים

את תערובת תפוחי האדמה על משטח העבודה לעובי של כאצבע (אפילו קצת פחות ) מסירים

את נייר האפייה העליון ובעזרת קורצן עוגיות

עגול קורצים עיגולים ,מנקים את שאריות

פירה תפוחי האדמה מסביב לעיגולים ובעזרת

כפית יוצרים פה קטן על גביי כל עיגול , לאחר

מכן בעזרת חוד סכין יוצרים זוג עיניים והופ

קיבלתם פרצוף מחייך .

מחממים שמן בסיר או במחבת קטנה

(כמות שמן כמו בטיגון של שניצל ) וברגע

שהשמן ממש חם מעבירים פנימה את צ’יפס החיוכים שלנו לטיגון של דקה שתיים מכל צד ,

לאחר מכן מעבירים את הצ׳יפסים המחייכים

אל רשת טיגון על מנת ששאריות השמן יטפטפו

ומגישים .

תהנו ❤️

מצרכים:

אופן ההכנה:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך