מתכונים חדשים בכל שבוע🤩
לחם חביתה גלי בן שמעון

אומלט ״לחם חביתה״ מהסרטים

אין מה לעשות זה פשוט התבקש וזה היה חזק ממני ,טרנד ה״לחם חביתה״ נכנס לנו ובנו חזק ומי אני שאעמוד בפני הטרנד הזה ובטח ובטח שהוא עוד כזה טעים ובמיוחד כמו שאני מכינה?! אז קבלו את הגירסא המשודרגת שלי ״ללחם חביתה״ אומלט נדיר נדיר עם גבינה שנמתחת לכל הכיוונים לצד לחם שרוף על הגז קצת ירקות ויאל׳ה באלגן !!!

זמן כולל

15 דקות

זמן הכנה

10 דקות

דרגת קושי

קל

כמות/מנות

מנה אחת

מצרכים:

  • 2 ביצים בגודל L
  • 2 כפות שמנת להקצפה
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 כפות גבינה צהובה מגורדת
  • 30 גר׳ חמאה (כן כן לא להתקמצן)

להגשה:

  • 2 פרוסות לחם שרוף על הגז
  • עלי ירק טריים /עגבניות טריות
  • שמן זית /מלח אטלנטי
לחם חביתה גלי בן שמעון

אופן ההכנה:

1. טורפים יחד בצלוחית קטנה את הביצים + השמנת ורבע כפית מלח למשך מספר שניות ומניחים בצד.
2. מעבירים את החמאה למחבת בגודל בינוני וממיסים אותה לחלוטין על להבה בינונית (וכן אני יודעת נדרשת כאן כמות לא קטנה של חמאה אבל זה חובה ,אומלט טוב מצריך חמאה והרבה אז תרשו לעצמכם פעם ב.. לא יקרה כלום!).
3. יוצקים אל המחבת החמה את תערובת הביצים והשמנת ובעזרת כף מפרידים בעדינות ויוצרים קרעים במרכז החביתה שבמחבת לקבלת נפח.
4. ברגע שרואים שהחביתה מתחילה להיות מוכנה בדפנות מוסיפים את הגבינה הצהובה המגורדת בקצה החביתה שבמחבת ומגלגלים בעדינות לרולדה שלב אחר שלב מהצד של הגבינה.
5. צורבים את האומלט בזהירות בתנועות גילגול על המחבת מכל הצדדים ,מעבירים אל צלחת הגשה לצד לחם שרוף על הגז(לא לוותר על הלחם השרוף תשמעו לי!) מפזרים ירק טרי וכמה עגבניות שרי ויאל׳ה באלגן.
תהנו ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך