© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
דף הבית » אומלט ״לחם חביתה״ מהסרטים
15 דקות
10 דקות
קל
מנה אחת
להגשה:
1. טורפים יחד בצלוחית קטנה את הביצים + השמנת ורבע כפית מלח למשך מספר שניות ומניחים בצד.
2. מעבירים את החמאה למחבת בגודל בינוני וממיסים אותה לחלוטין על להבה בינונית (וכן אני יודעת נדרשת כאן כמות לא קטנה של חמאה אבל זה חובה ,אומלט טוב מצריך חמאה והרבה אז תרשו לעצמכם פעם ב.. לא יקרה כלום!).
3. יוצקים אל המחבת החמה את תערובת הביצים והשמנת ובעזרת כף מפרידים בעדינות ויוצרים קרעים במרכז החביתה שבמחבת לקבלת נפח.
4. ברגע שרואים שהחביתה מתחילה להיות מוכנה בדפנות מוסיפים את הגבינה הצהובה המגורדת בקצה החביתה שבמחבת ומגלגלים בעדינות לרולדה שלב אחר שלב מהצד של הגבינה.
5. צורבים את האומלט בזהירות בתנועות גילגול על המחבת מכל הצדדים ,מעבירים אל צלחת הגשה לצד לחם שרוף על הגז(לא לוותר על הלחם השרוף תשמעו לי!) מפזרים ירק טרי וכמה עגבניות שרי ויאל׳ה באלגן.
תהנו ❤️
© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון