מתכונים חדשים בכל שבוע🤩
מוס אייס קפה גלי בן שמעון

מוס אייס קפה חלומי

כמה כיף זה מאחד עד עשר לשבת בבית על הספה עם רגליים למעלה במזגן בשיא החום ? בטוחה שכולם יענו 20 ! עכשיו תוסיפו לכם לכל הכיף הזה מוס אייס קפה אוורירי,מרענן וקליל ביד שלא מצריך מכם מאמץ מיוחד להכנתו כי בכל זאת מי רוצה עכשיו לקום מהספה ?!

זמן כולל

15 דקות

זמן הכנה

10 דקות

דרגת קושי

קל

כמות/מנות

2 כוסות

מצרכים:

  • 250 מ״ל שמנת להקצפה מוקפאת לקוביות
  • 100 מ״ל חלב קפוא מוקפא לקוביות
  • 1 כף גדושה קפה נמס (מכל סוג)
  • 2 כפות גדושות אבקת סוכר
  • לעיטור אבקת קפה נמס או קקאו
מוס אייס קפה גלי בן שמעון

אופן ההכנה:

1. מקפאים יום לפני ההכנה את השמנת והחלב בתבנית/מגש לקוביות קרח.
2. מחלצים את קוביות השמנת והחלב הקפוא ומעבירים אותם לבלנדר.
3. מפעילים את הבלנדר למשך מספר שניות , עוצרים ומוסיפים את אבקת הקפה הנמס ואת אבקת הסוכר ומפעילים שוב למספר שניות, עד לאיחוד צבעים.
4. מעבירים את הקרם שהתקבל מה להדר אל קערת המיקסר ומקציפים למשך 3-4 דקות על מהירות גבוהה עד קבלת קצף אוורירי ותפוח.
5. מעבירים בעזרת כף גדולה את מוס האייס קפה מהמיקסר אל כוסות הגשה, מחליקים ומיישירים מעט את החלק העליון ובוזקים לעיטור אבקת קפה נמס או קקאו ומגישים.
6. מומלץ לאכול את המוס במקביל לזמן ההכנה ובמידה ולא שומרים במקפיא.
תהנו ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך