© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
דף הבית » פחזניות אקלר של נוכלים
60 דקות
30 דקות
קל
28 יחידות
לקרם :
1 . טובלים את הביסקוטי לשנייה אחת בצלוחית החלב ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים בצד, שימו לב חשובשהביסקוטי לא יספגו הרבה חלב אחרת הם יתפרקו בשלב הציפוי , לכן טבלו לשנייה אחת בלבד !
2 . מעבירים אל קערת המיקסר את השמנת להקצפה +אבקת הסוכר והחלב ומקציפים על מהירות גבוהה עד קבלת קצפתיציבה .
3 . עוצרים את פעולת המיקסר, מוסיפים את גבינת המסקרפונה (בשלב הזה ניתן גם להוסיף תמצית ווניל איכותית ) ומקציפים שוב על מהירות גבוהה למשך מספר שניות לאיחוד
ומעבירים את הקרם אל שקית זילוף .
4 . מזלפים לאורכו של כל ביסקוטי קרם ומכניסים את התבנית למקפיא למשך 30-40 דקות על מנת שהקרם יהיה יציב ונוחלציפוי .
5 . שוברים אל צלוחית קטנה את השוקולד המריר לקוביות , מוסיפים את השמנת ומכניסים למיקרוגל למשך 30-40 שניות, מערבבים היטב לאיחוד ומניחים בצד .
6 . מוציאים את הביסקוטי עם הקרם מן המקפיא ובזהירות טובלים אותם מצידו של הקרם בשוקולד המומס .
7 . מעבירים כל ביסקוטי מצופה אל תבנית ומייד כשהוא יוצא מן השוקולד מעטרים בסוכריות או בפיסטוק טחון , אם תמתינויותר מידי זמן השוקולד יתקשה והסוכריות לא ״ידבקו״ .
8 . מכניסים למקרר להתייצבות של שעה וכמובן שאפשר גם לשמור במקפיא ולהנות מאקלר בסגנון גלידה .
תהנו ❤️
© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון