מתכונים חדשים בכל שבוע🤩

פחזניות אקלר של נוכלים

נו כבר הסכמנו לא פעם ולא פעמים שלפעמים חיים קלים במטבח זה כל מה שאנחנו צריכים אז הריי לכם החיים הקלים במיטבם ! קבלו במחיאות כפיים סוערות את הדבר הכי דומה לפחזניות אקלר שיכול להיות רק בלי כל שלבי ההכנה המסובכים !

זמן כולל

60 דקות

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

כמות/מנות

28 יחידות

מצרכים:

  • 1.5 חבילות ביסקוטי
  • 1 צלוחית עם חלב לטבילה

לקרם :

  • 2 מיכלי שמנת להקצפה (500מ״ל)
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 1/4 כוס חלב
  • 250 גר׳ גבינת מסקרפונה
  • לציפוי :
  • 200 גר׳ שוקולד מריר
  • 1/2 מיכל שמנת להקצפה

אופן ההכנה:

1 . טובלים את הביסקוטי לשנייה אחת בצלוחית החלב ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים בצד, שימו לב חשובשהביסקוטי לא יספגו הרבה חלב אחרת הם יתפרקו בשלב הציפוי  , לכן טבלו לשנייה אחת בלבד !

2 . מעבירים אל קערת המיקסר את השמנת להקצפה +אבקת הסוכר והחלב ומקציפים על מהירות גבוהה עד קבלת קצפתיציבה .

3 . עוצרים את פעולת המיקסר, מוסיפים את גבינת המסקרפונה (בשלב הזה ניתן גם להוסיף תמצית ווניל איכותית ) ומקציפים שוב על מהירות גבוהה למשך מספר שניות לאיחוד

ומעבירים את הקרם אל שקית זילוף .

4 . מזלפים לאורכו של כל ביסקוטי קרם ומכניסים את התבנית למקפיא למשך 30-40 דקות על מנת שהקרם יהיה יציב ונוחלציפוי .

5 . שוברים אל צלוחית קטנה את השוקולד המריר לקוביות , מוסיפים את השמנת ומכניסים למיקרוגל למשך 30-40 שניות, מערבבים היטב לאיחוד ומניחים בצד .

6 . מוציאים את הביסקוטי עם הקרם מן המקפיא ובזהירות טובלים אותם מצידו של הקרם בשוקולד המומס .

7 . מעבירים כל ביסקוטי מצופה אל תבנית ומייד כשהוא יוצא מן השוקולד מעטרים בסוכריות או בפיסטוק טחון , אם תמתינויותר מידי זמן השוקולד יתקשה והסוכריות לא ״ידבקו״ .

8 . מכניסים למקרר להתייצבות של שעה וכמובן שאפשר גם לשמור במקפיא ולהנות מאקלר בסגנון גלידה .

תהנו ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך