מתכונים חדשים בכל שבוע🤩
קינוח חמאת בוטנים שוקו ושיבולת שועל

קינוח כוסות הכי מושלם שיש של חמאת בוטנים שוקו ושיבולת שועל

מי היה מאמין ששיבולת שועל יכולה להפוך למשהו כל כך טעים ?! והקטע הגדול הוא שגם לא מרגישים כלל וכלל שזהו המרכיב העיקרי בקינוח (כמובן עם בתוספת קטנה של עוד מספר מרכיבים 😉) אה וציינתי שיש בקינוח הזה גם גבינת קוטג׳ ? חחח.. כן כן לא תאמינו או לא וואוו… זה טעים !!!

זמן כולל

30 דקות

זמן הכנה

10 דקות

דרגת קושי

קל

כמות/מנות

2 יחידות 250מ״ל כל יחידה

מצרכים:

  • 2 כוסות שיבולת שועל
  • 250 גר׳ קוטג׳
  • 1/4 כוס ממרח חמאת בוטנים
  • 1/4 כוס סירופ מייפל
  • 1/2 כוס מים קרים
  • קורט קינמון (לא חובה)

לציפוי:

  • 100 מ״ל שמנת להקצפה
  • 100 גר׳ שוקולד חלב

לעיטור:

  • וורדים מיובשים
  • דובדבנים מיובשים
קינוח חמאת בוטנים שוקו ושיבולת שועל

אופן ההכנה:

1. מעבירים אל מעבד מזון (או בלנדר גדול) את כל המרכיבים וכמחצית מכמות המים.

2. מפעילים על מהירות גבוהה ואחידה עד התחלת קבלת מרקם חלק.

3. יוצקים את יתרת המים תוך כדי ההפעלה, ממשיכים לעבד עד שהמרקם חלק לחלוטין, עוצרים את פעולת מעבד המזוןאו הבלנד ומעבירים את המסה אל קלי נוח למזיגה.

4. יוצקים את מסת הקרם שנוצרה אל כוסות הגשה כמעט עד סוף הכוס, מיישרים את המסה בדפיקות קלות ומעביריםלמקרר עד להכנת ציפוי גאנש השוקולד.

5. מרתיחים את השמנת להקצפה בקלחת קטנה, ״שוברים״ את חפיסת השוקולד אל צלוחית קטנה וברגע שהשמנתרתחה יוצקים אותה על גביי השוקולד.

6. ממתינים מספר שניות שהשמנת תמיד מעט את השוקולד, מערבבים היטב לאיחוד ומוציאים את כוסות הקינוח מןהמקרר.

7. יוצקים את גאנש השוקולד בנדיבות ועד סוף אל הכוסות, מעטרים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות , אפשר גם פחותאבל שזה קר קר זה הכי הכי טעים !

תהנו ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך