© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
דף הבית » קינוח כוסות הכי מושלם שיש של חמאת בוטנים שוקו ושיבולת שועל
30 דקות
10 דקות
קל
2 יחידות 250מ״ל כל יחידה
לציפוי:
לעיטור:
1. מעבירים אל מעבד מזון (או בלנדר גדול) את כל המרכיבים וכמחצית מכמות המים.
2. מפעילים על מהירות גבוהה ואחידה עד התחלת קבלת מרקם חלק.
3. יוצקים את יתרת המים תוך כדי ההפעלה, ממשיכים לעבד עד שהמרקם חלק לחלוטין, עוצרים את פעולת מעבד המזוןאו הבלנד ומעבירים את המסה אל קלי נוח למזיגה.
4. יוצקים את מסת הקרם שנוצרה אל כוסות הגשה כמעט עד סוף הכוס, מיישרים את המסה בדפיקות קלות ומעביריםלמקרר עד להכנת ציפוי גאנש השוקולד.
5. מרתיחים את השמנת להקצפה בקלחת קטנה, ״שוברים״ את חפיסת השוקולד אל צלוחית קטנה וברגע שהשמנתרתחה יוצקים אותה על גביי השוקולד.
6. ממתינים מספר שניות שהשמנת תמיד מעט את השוקולד, מערבבים היטב לאיחוד ומוציאים את כוסות הקינוח מןהמקרר.
7. יוצקים את גאנש השוקולד בנדיבות ועד סוף אל הכוסות, מעטרים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות , אפשר גם פחותאבל שזה קר קר זה הכי הכי טעים !
תהנו ❤️
© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון