© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
דף הבית » זיתים ושומר מבושלים הכי טעים שיש
50 דקות
30 דקות
קל
6-8 סועדים
1. מזלפים את השמן לסיר שטוח,מחממים מעט ומוסיפים את הפלפל הירוק החריף, מטגנים למשך 10-20 שניות, מוסיפים את פרוסות השומר ומטגנים יחדיו עד שהשומר מתרכך מעט (דקה שתיים).
2. מוסיפים את התבלינים, מערבבים לאיחוד ומטגנים במשך מספר שניות (לפתיחת התבלינים בשמן).
3. מוסיפים את הזיתים המגולענים והפטרוזליה הקצוצה, מערבבים קלות ומוסיפים גם את פרוסות הלימון.
4. מערבבים בעדינות ויוצקים את המים , מכסים את הסיר בחלקו במכסה ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה, לאחר הרתיחה מנמיכים את גובה הלהבה ומבשלים במשך 20-25 דקות.
5. מסירים את מכסה הסיר, מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים קלות, מוסיפים את כפית הסוכר וממשיכים בישול של עוד כ- 10 דקות שבסיומן מגישים.
תהנו ❤️
© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון