© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
דף הבית » סלמון מבושל בזיתים,לימון וכוסברה
50 דקות
40 דקות
קל
8-10 סועדים
1. מזלפים את השמן לסיר רחב ושטוח ומחממים אותו מעט.
2. מוסיפים את התבלינים ,מטגנים אותם קלות לפתיחה במשך מספר שניות, מוסיפים את שיני השום וכמחצית מהכוסברה הקצוצה וממשיכים לטגן עוד כ-10-15 שניות.
3. מוסיפים לסיר את הזיתים המגולענים יחד עם פלפלי השיפקה, מערבבים קלות, ממליחים ומוסיפים את פרוסות הלימון.
4. יוצקים את המים לסיר ,מערבבים ומכסים חלקית במכסה.
5. מביאים לרתיחה על להבה גבוהה ולאחר מכן מורידים את גובה הלהבה וממשיכים בישול של עוד כ 20 דקות.
6. מניחים את פילה הסלמון בסיר בין הזיתים, מרטיבים את הסלמון מעט מהרוטב , מפזרים את יתרת הכוסברה, מכסים את הסיר חלקית במכסה ומבשלים במשך 15-20 דקות על להבה בינונית.
7. מרטיבים מידי פעם את הסלמון במהלך הבישול ובסיום מפזרים עוד מעט כוסברה קצוצה ומגישים.
תהנו ❤️
© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון