מתכונים חדשים בכל שבוע🤩
מוקפץ פרגיות שילדים אוהבים גלי בן שמעון

מוקפץ פרגיות שילדים אוהבים

כמה פעמים קרה לכם שהכנתם מוקפץ נדיר ואז כשהילדים באו לאכול הייתם צריכים להתחיל את עונת הדיג ? ושאני כותבת עונת הדייג אני מתכוונת לזה שנעמדתם מול סיר המוקפץ והתחלתם ממש לדוג את האטריות לצלחת כי הילדים לא רוצים או לא אוהבים ירקות … נו תגידו שזה לא קרה לכם , כי לי בכל אופן זה קרה המוןןן… אז לטובת כל הדייגים שבנינו קבלו מוקפץ של פרגיות נדיררר… שאף ילד לא יוכל לעמוד בפניו ובנינו גם אף מבוגר 😉

זמן כולל

40 דקות

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

כמות/מנות

4-5 סועדים

מצרכים:

  • 1 ק״ג סטייק פרגית חתוך לקוביות (לתבל עם מעט מלח ופלפל)
  • 250 גר׳ אטריות נודלס (מבושלות מראש)
  • 6 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • 4 כפות שמן ניטרלי
  • 4 כפות שמן זית
  • 5 כפות רוטב סוייה
  • 5 כפות רוטב טריאקי
  • 5 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
  • 4 כפות שמן שומשום
מוקפץ פרגיות שילדים אוהבים גלי בן שמעון

אופן ההכנה:

1. מזלפים את שמן הזית והשמן הניטרלי אל סיר רחב ושטוח ומחממים מעט.
2. מוסיפים את הבצלים הירוקים הקצוצים ומטגנים במשך 2-3 דקות.
3. מוסיפים את קוביות הפרגית המתובלות במעט מלח ופלפל אל הבצלים הירוקים ומטגנים במשך מספר דקות ,עד שהפרגיות נראות מוכנות ומקבלות צבע מעט שחום.
4. יוצקים את כל הרטבים אל הסיר מלבד שמן השומשום ,מערבבים לאיחוד ומבשלים למשך 3-4 דקות, עד שהרוטב שנוצר מסמיך מעט.
5. מוסיפים את אטריות הנודלס (שבושלו מראש) אל סיר הפרגיות , מזלפים את שמן השומשום על גבי האטריות, מערבבים היטב לאיחוד, מכבים את הלהבה ומגישים.
תהנו ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך