© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
דף הבית » מוקפץ פרגיות שילדים אוהבים
40 דקות
20 דקות
קל
4-5 סועדים
1. מזלפים את שמן הזית והשמן הניטרלי אל סיר רחב ושטוח ומחממים מעט.
2. מוסיפים את הבצלים הירוקים הקצוצים ומטגנים במשך 2-3 דקות.
3. מוסיפים את קוביות הפרגית המתובלות במעט מלח ופלפל אל הבצלים הירוקים ומטגנים במשך מספר דקות ,עד שהפרגיות נראות מוכנות ומקבלות צבע מעט שחום.
4. יוצקים את כל הרטבים אל הסיר מלבד שמן השומשום ,מערבבים לאיחוד ומבשלים למשך 3-4 דקות, עד שהרוטב שנוצר מסמיך מעט.
5. מוסיפים את אטריות הנודלס (שבושלו מראש) אל סיר הפרגיות , מזלפים את שמן השומשום על גבי האטריות, מערבבים היטב לאיחוד, מכבים את הלהבה ומגישים.
תהנו ❤️
© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון