מתכונים חדשים בכל שבוע🤩

מעורב טחול וכבדי עוף בסטייל

אז בטח אתם אומרים לעצמכם עכשיו מה נסגר עם השפית הזו שחושבת שהיא באה לגלות לנו את אמריקה עם המעורב הזה .. אז זהו שלא מגלה ולא אמריקה ! פשוט ולעניין מעורב טחול וכבדי עוף שכזה כמו שאני מכינה עוד לא טעמתם ובדוק גם עוד לא הכנתם אז קדימה תקתקו ותודו לי אח״כ אה… ותזהרו לוותר על הכנת תחתיות בצק העלים, חובה שיהיה למעורב על מה לשבת וגם זה שילוב היסטרי!

זמן כולל

שעה

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

כמות/מנות

8-10 סועדים

מצרכים:

  • 1 ק״ג טחול עוף 
  • 1/2 ק״ג כבד עוף מוכשר(חתוך לקוביות) 
  • 2 בצלים לבנים גדולים פרוסים 
  • 1 סלסלת פטריות פורטובלו פרוסות 
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק 
  • 6 כפות שמן ניטרלי 
  • 4 כפות שמן זית 

תיבול:

  • 1 כף כמון 
  • 1 כף כורכום 
  • 1 כף חאוויג׳ 
  • 1 כף גדושה פלפל שחור 
  • 1 כף מלח 1 כף גדושה אריסה 

אופן ההכנה:

  1. מזלפים את שני סוגי השמנים אל סיר רחב ושטוח, מוסיפים את הבצלים הפרוסים ומטגנים עד שהבצל הופך למעט שקוף.
  2. מוסיפים את הפטריות והפטרוזיליה וממשיכים לטגן עד שהפטריות מאבדות מנפכן.
  3. מוסיפים את קוביות כבדי העוף תוך כדי טיגון, מערבבים לאיחוד קל, מוסיפים את כף האריסה ומערבבים היטב לאיחוד טעמים.
  4. יוצקים מים חמימים על המעורב עד לגובה כיסוי כמעט מלא של המעורב ומבשלים ללא מכסה על להבה בינונית למשך 10-15 דקות.
  5. בסיום הבישול מניחים תחתית בצק עלים בצלחת, יוצקים מעל ובנדיבות מעורב ומגישים.

תהנו ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך