© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
- מזלפים את שמן הזית אל סיר רחב ושטוח, מוספים את פרוסות הבצלים ומטגנים עד שהבצלים הופכים למעט שקופים.
- מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומטגנים אותן עד שהן מאבדות מנפחן ואז מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצים.
- מערבבים תוך כדי טיגון יחד את הבצל, הפטריות והירק, מוסיפים את התבלינים ומערבבים לאיחוד.
- יוצקים 3 כוסות מי ברז אל הסיר ומביאים לרתיחה.
- מסדרים את פרוסות הבשר בסיר, מניחים במרכז את עצמות מח העצם ומעל מניחים את עלי הדפנה.
- יוצקים מים לסיר עד לגובה כיסוי הבשר ומח העצם, מכסים את הסיר במסכה ומבשלים על להבה נמוכה למשך שעתיים.
תהנו ❤️