מתכונים חדשים בכל שבוע🤩
תבשיל בשר ומח עצם גלי בן שמעון

תבשיל בשר ומח עצם מטריף

תודו שהסיר הזה פשוט נראה מושקע ומושלם ברמות כאילו במינימום מקסימום עבדו עליו איזה יום שלם ?! עכשיו תבינו שהדבר המכריע והמשפיע כאן לכך שהתבשיל הזה יצא מושלם זה העובי של פרוסות הבשר !!! וואווו אתם לא מבינים אפילו כמה שזה טעים ונעים לאכול פרוסות בשר כשהן דקות דקות כך שהן פשוט נמסות בפה … ורגע שנדבר על אפקט הטעמים שהירק ומח העצם מעניקים לתבשיל ?! אז זהו אתם חייבים להכין ואל תשכחו לבקש מהקצב שיפרוס דק דק ושיתן לכם נתח מובחר ומשוייש ללא גיד !!!

זמן כולל

שעתיים וחצי

זמן הכנה

חצי שעה

דרגת קושי

קל

כמות/מנות

8-10 סועדים

מצרכים:

  • 2 ק״ג בשר מספר 5 פרוס דק
  • 3-4 עצמות (מח עצם)
  • 1 סלסלת פטריות פורטובלו פרוסות
  • 2 בצלים גדולים פרוסים דק
  • 1 צרור כוסברה קצוצה דק
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1/4 כוס שמן זית

תיבול:

  • 1 כף כמון
  • 1 כף כורכום
  • 1 כף פלפל שחור גרוס
  • 1 כף מלח
  • 2-3 עלי דפנה
תבשיל בשר ומח עצם גלי בן שמעון

אופן ההכנה:

  1. מזלפים את שמן הזית אל סיר רחב ושטוח, מוספים את פרוסות הבצלים ומטגנים עד שהבצלים הופכים למעט שקופים.
  2. מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומטגנים אותן עד שהן מאבדות מנפחן ואז מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצים.
  3. מערבבים תוך כדי טיגון יחד את הבצל, הפטריות והירק, מוסיפים את התבלינים ומערבבים לאיחוד.
  4. יוצקים 3 כוסות מי ברז אל הסיר ומביאים לרתיחה.
  5. מסדרים את פרוסות הבשר בסיר, מניחים במרכז את עצמות מח העצם ומעל מניחים את עלי הדפנה.
  6. יוצקים מים לסיר עד לגובה כיסוי הבשר ומח העצם, מכסים את הסיר במסכה ומבשלים על להבה נמוכה למשך שעתיים.

תהנו ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך