© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
דף הבית » מצה מטוגת במלית גבינות
30 דקות
20 דקות
קל
4 יחידות
למלית:
לציפוי וטבילה:
לטיגון:
1 . מרטיבים היטב את המצות תחת זרם מי הברז במשך 2 דקות .
2 . מניחים את המצות הרטובות על גביי נייר סופג או מגבת נקייה ועוטפים אותן היטב למשך 10 דקות על מנת שיתרככו ויהיה ניתן לגלגל אותן .
3 . מוציאים את המצות מעטיפת המגבת ומניחים אותן על משטח העבודה .
4 . מניחים בקצה של כל מצה (לרוחבה) כף גדושה של גבינת קוטג׳ ,מעל גבינת הקוטג׳ מפזרים גבינה בולגרית מפוררת ומעל מניחים 3-4 רצועות של גבינה צהובה .
5 . מגלגלים בעדינות כל מצה (מצד הגבינות)
לרולדה ומניחים בצד .
6 . טורפים את הביצים בקערה עמוקה וטובלים היטב כל רולדת מצה בביצים הטרופות .
7 . מחממים שמן במחבת (רבע גובה) וכשהשמן חם מעבירים את רולדת המצה הטבולה בביצה אל השמן החם .
8 . מטגנים כל רולדת מצה כדקה שתיים מכל צד עד קבלת גוון שחום .
9 . מעבירים את המצות המטוגנות אל רשת צינון או נייר סופג ומגישים .
תהנו ❤️
© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון