מתכונים חדשים בכל שבוע🤩
מצה במילוי גבינות

מצה מטוגת במלית גבינות

תאמינו לי אני לא יודעת על מה מדברים אנשים שאומרים שאין מה לאכול בפסח, איזה אין מה לאכול ואיזה נעליים , יש ים של אופציות וים דברים טעימים לאכול שהלוואי והיו גם זמינים בשאר ימות השנה כמו המצה המטוגנת הזו עם מלית הגבינות שפשוט אי אפשר לעמוד בפנייה וכמובן בכלום עבודה או מאמץ !

זמן כולל

30 דקות

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

כמות/מנות

4 יחידות

מצרכים:

  • 4 מצות שלמות רטובות היטב

למלית:

  • 4 כפות גדושות קוטג׳
  • 4 כפות גבינה בולגרית מפוררת
  • 4 פרוסות גבינה צהובה (חתוכה לרצעות)

לציפוי וטבילה:

  • 2 ביצים טרופות

לטיגון:

  • שמן ניטרלי
מצה במילוי גבינות

אופן ההכנה:

1 . מרטיבים היטב את המצות תחת זרם מי הברז במשך 2 דקות .
2 . מניחים את המצות הרטובות על גביי נייר סופג או מגבת נקייה ועוטפים אותן היטב למשך 10 דקות על מנת שיתרככו ויהיה ניתן לגלגל אותן .
3 . מוציאים את המצות מעטיפת המגבת ומניחים אותן על משטח העבודה .
4 . מניחים בקצה של כל מצה (לרוחבה) כף גדושה של גבינת קוטג׳ ,מעל גבינת הקוטג׳ מפזרים גבינה בולגרית מפוררת ומעל מניחים 3-4 רצועות של גבינה צהובה .
5 . מגלגלים בעדינות כל מצה (מצד הגבינות)
לרולדה ומניחים בצד .
6 . טורפים את הביצים בקערה עמוקה וטובלים היטב כל רולדת מצה בביצים הטרופות .
7 . מחממים שמן במחבת (רבע גובה) וכשהשמן חם מעבירים את רולדת המצה הטבולה בביצה אל השמן החם .
8 . מטגנים כל רולדת מצה כדקה שתיים מכל צד עד קבלת גוון שחום .
9 . מעבירים את המצות המטוגנות אל רשת צינון או נייר סופג ומגישים .
תהנו ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך