© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
דף הבית » פשטידת אטריות פשוט מושלמת
50 דקות
30 דקות
קל
תבנית בגודל 22-24
1. מעבירים את גבינת הקוטג׳ + הגבינה הלבנה + השמנת החמוצה + הגבינה הבולגרית המפוררת + הגבינה הצהובה המגורדת והמלח אל קערה עמוקה ומערבבים היטב לאיחוד.
2. מוסיפים את הביצים אל קערת הגבינות ומערבבים היטב לאיחוד.
3. מסננים היטב את שאריות המים מן אטריות הביצים שבושלו מראש, מוסיפים אותן אל קערה הגבינות והביצים ומערבבים היטב כך שתערובת הגבינות תעטוף באופן מלא את כל האטריות.
4. יוצקים את תערובת הגבינות והאטריות אל תבנית בגודל 22-24.
5. מחליקים ומיישרים את תערובת הגבינות והאטריות בתבנית ומפזרים מעל את קוביות החמאה.
6. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות על מצב טורבו במדף התחתון למשך 25-30 דקות.
7. הזמנים משתנים מתנור לתנור לכן ברגע שהפשטידה מקבלת בחלקה העליון גוון זהוב/שחום תדעו שזה הזמן להוציאה מן התנור.
תהנו ❤️
© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
2 תגובות
אפיתי יצאה טעימה בטירוף. תודה על המתכון. קל וטעים.
פשטידה יצאה טעימה בטירוף. קלה וטעימה מאוד. תודה על המתכון.