מתכונים חדשים בכל שבוע🤩
פשטידת אטריות

פשטידת אטריות פשוט מושלמת

שתדעו שבועות ללא ספק זה החג שלי ,אין חג כיפי כזה, עם מאכלים עוד יותר כיפים שפשוט כיף להכין , כיף לאכול ותאמינו או לא גם כיף לארח בקיצור כיף כיף אחד גדול 😉 אז להל״ן מתכון שמלווה אותי כבר מעל לעשור לפשטידת אטריות עם גבינות,קלה להכנה ברמות וטעימה בעוד יותר רמות ומבטיחה לכם שאתם הולכים לאמץ אותה לכל ימות השנה !

זמן כולל

50 דקות

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

כמות/מנות

תבנית בגודל 22-24

מצרכים:

  • 250 גר׳ גבינת קוטג׳
  • 250 גר׳ גבינה לבנה
  • 200 גר׳ שמנת חמוצה
  • 200 גר׳ גבינה בולגרית מפוררת
  • 2 כוסות גבינה צהובה מגורדת
  • 3 ביצים בגודל L
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 400 גר׳ אטריות ביצים רחבות (מבושלות מראש ומסוננות)
  • 50 גר׳ חמאה חתוכה לקוביות
פשטידת אטריות

אופן ההכנה:

1. מעבירים את גבינת הקוטג׳ + הגבינה הלבנה + השמנת החמוצה + הגבינה הבולגרית המפוררת + הגבינה הצהובה המגורדת והמלח אל קערה עמוקה ומערבבים היטב לאיחוד.
2. מוסיפים את הביצים אל קערת הגבינות ומערבבים היטב לאיחוד.
3. מסננים היטב את שאריות המים מן אטריות הביצים שבושלו מראש, מוסיפים אותן אל קערה הגבינות והביצים ומערבבים היטב כך שתערובת הגבינות תעטוף באופן מלא את כל האטריות.
4. יוצקים את תערובת הגבינות והאטריות אל תבנית בגודל 22-24.
5. מחליקים ומיישרים את תערובת הגבינות והאטריות בתבנית ומפזרים מעל את קוביות החמאה.
6. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות על מצב טורבו במדף התחתון למשך 25-30 דקות.
7. הזמנים משתנים מתנור לתנור לכן ברגע שהפשטידה מקבלת בחלקה העליון גוון זהוב/שחום תדעו שזה הזמן להוציאה מן התנור.
תהנו ❤️

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך