© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
דף הבית » סורבה אבטיח מרענן ומושלם בחמש דקות
50 דקות (ללא הקפאה)
10 דקות
קל
1/2 ק״ג סורבה
1. מעבירים את קוביות האבטיח אל תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא ל- 40 דקות לפחות (אפשר בהחלט גם יותר).
2. מעבירים את קוביות האבטיח הקפואות אל בלנדר או מעבד מזון ,מוסיפים את גרידת הלימון הליים, מיץ הלימון ליים, עליי הבזילקום והדבש.
3. מעבדים עד קבלת מרקם של ברד אחיד (במעבד מזון עושים זאת בפולסים).
4. מעבירים את סורבה האבטיח אל כלי המתאים להקפאה, מכסים במכסה ושומרים בהקפאה עד ההגשה.
5. הגשה – בעזרת כף גלידה חופנים כדור סורבה אל צלוחית הגשה ,מזלפים מעט דבש ומגישים.
תהנו ❤️
© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון