מתכונים חדשים בכל שבוע🤩

סורבה אבטיח מרענן ומושלם בחמש דקות

מצאתי מומנט סופר מושלם כדי לחלוק אתכם את המתכון לסורבה האבטיח המושלם שלי, כשכל הרשתות עמוסות עכשיו במתכונים להכנת גלידה בבית הגיע הזמן שמישהי (אני לצורך העניין) תרים ת׳כפפה או יותר נכון את הכף 😉 ותחלוק אתכם את ה..מתכון שהולך לרענן לכם את החיים בחמש דקות עבודה בלבד!!!

זמן כולל

50 דקות (ללא הקפאה)

זמן הכנה

10 דקות

דרגת קושי

קל

כמות/מנות

1/2 ק״ג סורבה

מצרכים:

  • 1/4 אבטיח חתוך לקוביות
  • 1 גרידה מלימון ליים (אפשר גם לימון רגיל)
  • 1/2 לימון ליים סחוט (אפשר גם לימון רגיל)
  • 6 עליי בזיליקום טרי
  • 1/2 כוס דבש

אופן ההכנה:

1. מעבירים את קוביות האבטיח אל תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא ל- 40 דקות לפחות (אפשר בהחלט גם יותר).
2. מעבירים את קוביות האבטיח הקפואות אל בלנדר או מעבד מזון ,מוסיפים את גרידת הלימון הליים, מיץ הלימון ליים, עליי הבזילקום והדבש.
3. מעבדים עד קבלת מרקם של ברד אחיד (במעבד מזון עושים זאת בפולסים).
4. מעבירים את סורבה האבטיח אל כלי המתאים להקפאה, מכסים במכסה ושומרים בהקפאה עד ההגשה.
5. הגשה – בעזרת כף גלידה חופנים כדור סורבה אל צלוחית הגשה ,מזלפים מעט דבש ומגישים.

תהנו ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך