מתכונים חדשים בכל שבוע🤩

גביניות פטנט הכי טעימות שיש

יש מי שלא אוהב פטנטים וקומבינות במטבח אבל כאלו שעושים את החיים ממש ממש קלים ועדיין ממש ממש טעימים ? לא נראה שקיים אדם כזה ואם כן מי אתה אדם מוזר שכמותך חחח.. טוב עיזבו אתכם עכשיו מהשטויות שלי ויאל׳ה רוצו לתקתק את הגביניות הכי טעימות והכי זריזות שיש !

זמן כולל

25 דקות

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

כמות/מנות

48 גביניות קטנות

מצרכים:

  • 2 חבילות בצק פיצה מצונן

למלית הגבינה:

  • 2 גבינת טוב טעם (500 גר׳)
  • 1 חלמון ביצה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 גרידת לימון (מלימון שלם)
  • 1 כפית תמצית ווניל איכותית
  • 1 כף קורנפלור
  • חופן צימוקים למי שאוהב (אני לא הוספתי)

אופן ההכנה:

1 . מעבירים אל קערה עמוקה את גבינות הטוב טעם ומערבבים קלות .
2 . מוסיפים אל הקערה את הסוכר , מערבבים ומוסיפים את החלמון .
3 . מערבבים היטב את הגבינה עם החלמון ומוסיפים את תמצית הווניל , הקורנפלור ,גרידת הלימון וצימוקים למי שאוהב ומערבבים היטב לאיחוד .
4 . מעבירים את מלית הגבינה אל שקית זילוף ומניחים בצד .
5 . פורסים את בצק הפיצה המצונן על משטח העבודה ובעזרת סכין חדה חותכים מכל בצק 24 ריבועים קטנים .
6 . מזלפים על גביי כל ריבוע בצק במרכז ממלית הגבינה בנדיבות .
7 . מרטיבים מעט את הידיים במים וסוגרים את הבצק על מלית הגבינה , ממש כמו סגירת מעטפה.
8 . מעבירים את הגביניות אל תבנית מרופדת בנייר אפייה .
9 . מברישים בביצה טרופה עם כפית מים .
10 . מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות על מצב טורבו למשך 10-15 דקות , הזמנים משתנים מתנור לתנור
לכן ברגע שהגבינות מקבלות צבע מעט זהוב בחלקן העליון והתחתון תדעו שזה הזמן להוציאן מן התנור .
11 . בוזקים אבקת סוכר על הגביניות ומגישים .
תהנו ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך