© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
דף הבית » גביניות פטנט הכי טעימות שיש
25 דקות
20 דקות
קל
48 גביניות קטנות
למלית הגבינה:
1 . מעבירים אל קערה עמוקה את גבינות הטוב טעם ומערבבים קלות .
2 . מוסיפים אל הקערה את הסוכר , מערבבים ומוסיפים את החלמון .
3 . מערבבים היטב את הגבינה עם החלמון ומוסיפים את תמצית הווניל , הקורנפלור ,גרידת הלימון וצימוקים למי שאוהב ומערבבים היטב לאיחוד .
4 . מעבירים את מלית הגבינה אל שקית זילוף ומניחים בצד .
5 . פורסים את בצק הפיצה המצונן על משטח העבודה ובעזרת סכין חדה חותכים מכל בצק 24 ריבועים קטנים .
6 . מזלפים על גביי כל ריבוע בצק במרכז ממלית הגבינה בנדיבות .
7 . מרטיבים מעט את הידיים במים וסוגרים את הבצק על מלית הגבינה , ממש כמו סגירת מעטפה.
8 . מעבירים את הגביניות אל תבנית מרופדת בנייר אפייה .
9 . מברישים בביצה טרופה עם כפית מים .
10 . מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות על מצב טורבו למשך 10-15 דקות , הזמנים משתנים מתנור לתנור
לכן ברגע שהגבינות מקבלות צבע מעט זהוב בחלקן העליון והתחתון תדעו שזה הזמן להוציאן מן התנור .
11 . בוזקים אבקת סוכר על הגביניות ומגישים .
תהנו ❤️
© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון