© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
דף הבית » קרוסטיני תאנים וקרם פרש היסטרי
20 דקות
10 דקות
קל
3 יחידות קרוסטיני
1. מסדרים את פרוסות הלחם החצויות ואת התאנים הפרוסות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
2. מזלפים על גביי פרוסות הלחם מעט שמן זית ומפזרים מעט מלח.
3. מפזרים על גביי התאנים הפרוסות סוכר חום ומכניסים את התבנית אל תנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות על מצב טורבו במדף האמצעי למשך 10-15 דקות (הזמנים משתנים מתנור לתנור לכן ברגע שהלחם מתקשה מעט ומקבל צבע חום והתאנים מקבלות שכבה מזוגגת תדעו שזה הזמן להוציא מן התנור).
4. מוציאים את התבנית עם הקרוסטיני (הלחם) והתאנים מן התנור ומצננים מעט.
5. מורחים שכבה נדיבה של גבינת קרם פרש על גביי הקרוסטיני (הלחם) ומעל מניחים בצורה מוסדרת שלוש פרוסות תאנים מזוגגות.
6. מזלפים בנדיבות על גביי כל קרוסטיני מורכב עם גבינה ותאנים דבש , מפזרים מעט נענע קצוצה ומגישים.
תהנו ❤️
© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון