מתכונים חדשים בכל שבוע🤩

קרוסטיני תאנים וקרם פרש היסטרי

״תקלילו״ זו המילה המתאימה ביותר למנה הקייצית המטריפה הזו של הלחם הקלוי עם גבינת הקרם פרש והתאנים המזוגגות ,פשוט אין יותר מגניב ,טעים ומרענן ממנה ומה גם ששווה לנצל כל רגע נתון שהתאנים עדיין כאן כי אוטוטו כבר נתחיל להתגעגע אליהן ,אז ניצלתי את הרגע כמו שאומרים והריי לכם מנה מושלמת לארוח או סתם אם בא לכם לפנק או להתפנק !

זמן כולל

20 דקות

זמן הכנה

10 דקות

דרגת קושי

קל

כמות/מנות

3 יחידות קרוסטיני

מצרכים:

  • 3-4 פרוסות לחם חצויות
  • 3 תאנים פרוסות
  • שמן זית
  • קורט מלח אטלנטי (או גס)
  • סוכר חום
  • דבש
  • נענע קצוצה

אופן ההכנה:

1. מסדרים את פרוסות הלחם החצויות ואת התאנים הפרוסות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
2. מזלפים על גביי פרוסות הלחם מעט שמן זית ומפזרים מעט מלח.
3. מפזרים על גביי התאנים הפרוסות סוכר חום ומכניסים את התבנית אל תנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות על מצב טורבו במדף האמצעי למשך 10-15 דקות (הזמנים משתנים מתנור לתנור לכן ברגע שהלחם מתקשה מעט ומקבל צבע חום והתאנים מקבלות שכבה מזוגגת תדעו שזה הזמן להוציא מן התנור).
4. מוציאים את התבנית עם הקרוסטיני (הלחם) והתאנים מן התנור ומצננים מעט.
5. מורחים שכבה נדיבה של גבינת קרם פרש על גביי הקרוסטיני (הלחם) ומעל מניחים בצורה מוסדרת שלוש פרוסות תאנים מזוגגות.
6. מזלפים בנדיבות על גביי כל קרוסטיני מורכב עם גבינה ותאנים דבש , מפזרים מעט נענע קצוצה ומגישים.
תהנו ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים שיכולים לעניין אותך