© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
דף הבית » שמן צ׳ילי מושלם שמשדרג כל מנה
20 דקות
15 דקות
קל
500 מ״ל
1. שוטפים ומייבשים היטב בקבוק זכוכית.
2. מכניסים אל בקבוק הזכוכית את כל המרכיבים (אין חשיבות לסדר) מלבד השמנים.
3. מניחים משפך קטן על פיית הבקבוק ומזלפים פנימה בזהירות את השמן הניטרלי ואת שמן הזית עד לכיסוי מלא של עלי הטימין.
4. סוכרים בעזרת פקק או פיית זילוף את הבקבוק ומנערים בזהירות לאיחוד ועירבוב כל המרכיבים.
5. זהו בגדול השמן מוכן ,מומלץ פעם פעמיים ביום להפוך ולנער מעט את הבקבוק וככל ששמן הצ׳ילי ״ישב״ יותר זמן על השיש כך טעמו יעמיק ויתחזק וכמו כן חיי המדף שלו ארוכים כנצח.
תהנו ❤️
© כל הזכויות שמורות לשף גלי בן שמעון
2 תגובות
מה זה שמן ניטרלי?
היי לימור:) שמן ניטרלי הוא שמן שאין לו טעם מובהק. לדוגמא: שמן זין הוא שמן לא ניטרלי. שמן חמניות/קנולה – ניטרלי.